Szántóné Herczeg Klára ügyvezető igazgató

Deszán Kft.

Szántóné Herczeg Klára ügyvezető igazgatóSzántóné Herczeg Klára a 2000. 07. 03.-án alapított Deszán Kft. ügyvezető igazgatója vagyok. A Deszán Kft.-t férjemmel, Szántó Imrével közösen hoztuk létre. Egy 7 főt foglalkoztató cégként indultunk, mely az évek folyamán, kitartó munkánk eredményeként, közel 50 fős vállalkozássá nőtte ki magát. Lelkiismeretes munkánk mellett teljes körű szakmai felkészültségünk is nagyban hozzájárult vállalkozásunk eredményes működéséhez, hiszen mindkettőnk munkássága, iskoláink elvégzése óta a Tisza Cipőgyár életéhez kötődik.

Külön örömömre szolgál, hogy munkámat jelenleg két felnőtt fiam - Szántó Tibor és Szántó Zsolt - szakmai igazgatóhelyettesek segítik.

Vallom, hogy kiváló minőségű termékek előállításának, megrendelőink elvárásainak való megfelelés egyik alapkövetelménye, a szakma teljes ismerete, kezdve az alapoktól, beleértve a gyakorlati tudnivalókat is. Egész munkásságom során a szakma alapos megismerését és magas szintű művelését tartottam elsődleges célomnak.

Szántóné Herczeg Klára ügyvezető igazgató a műhelyben

Pályafutásomat a Vegyipari Szakközépiskola elvégzése után a Tisza Cipőgyár laboratóriumában kezdtem, ahol a bőrök, műbőrök és textilek vizsgálatával, majd a gumigyártáshoz használt alapanyagok bevizsgálásával foglalkoztam. Ezt követően elvégeztem a kecskeméti Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolát. A főiskola elvégzése után Tisza Cipőgyár Szerszámgyártó Osztályán folytattam munkámat, ahol cipőtalp szerszámok tervezésével és gyártásával, valamint szabászkések készítésével foglalkoztunk. Az itt töltött időszak különösen nagy hatással volt szakmai fejlődésemre, hiszen többek között részese lehettem egy új technológia, az alumíniumöntéssel készülő talpszerszámok bevezetésében, valamint egy komoly szerszámüzem kialakításában, amelynek később műszaki vezetője lettem. Megrendelőink között a teljes hazai cipőgyártás mellett, nagy múltra visszatekintő külföldi cégek is szerepeltek, mint pl. az ADIDAS.

A következő állomás pályafutásom a Tisza Cipőgyár Műtalp és Gumigyártó részlege, ahol üzletág vezetőként dolgoztam, és amely segítséget nyújtott a hazai cipőgyártás még teljesebb megismerésében. Ezután visszatértem a szerszámgyártáshoz. Egy Szerszámtervező és Gyártó Kft. ügyvezető igazgatója voltam egészen cégünk, a Deszán Kft. megalapításáig. Az ügyvezetőként eltöltött évek nem csak szakmai fejlődésemet segítették, hanem lehetőséget teremtettek az ipari és kereskedelmi terület kultúrájának, üzleti felfogásának alapos megismerésére. Valamint ösztönzőleg hatottak saját vállalkozás kialakítására, továbbá arra, hogy a szakma teljes körű ismerete segítségével, megrendelőink minden igényét kielégítő munkát végezzek.

Én személyesen is, az itt bemutatott szakmai hozzáértésemmel, valamint jól képzett, kreatív kollégáim is, minden tudásunkkal arra törekszünk, hogy a megrendelőink már az új kollekció megtervezésekor tudják, az elképzelt modelleknél nem csak a szerszámozásban, hanem már a megtervezés fázisától számíthatnak a Deszán Kft. szakmai tudására, felkészültségére. A sokéves gyakorlat alatt megszerzett szakmai ismereteimet alapul véve és munkatársaim hozzáértését, kreativitást ismerve a mottóm a következő: nincs lehetetlen, Ön elképzeli, mi megvalósítjuk.


 

Közösség

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon is!Deszancuters csatornája

Kapcsolat

Deszán Kft. Deszán Cutters Technológia
5435 Martfű, Gesztenye sor 1/a. térkép »
E-mail: Telefon: (06-56)-580-010
Telefax: (06-56)-580-011
© 2008-2014. © Deszán Kft.